More News

GK Quiz from ICC Cricket World Cup 2015- JUST CHECK YOUR KNOWLEDGE

 GK Quiz from ICC Cricket World Cup 2015- JUST CHECK YOUR KNOWLEDGE                                                    
GK Quiz questions from the ICC Cricket World Cup 2015 were given below with answers, candidates those who are preparing for upcoming competitive exams can us this.

1).Who is the Brand Ambassador of ICC Cricket World Cup 2015?

a)    Mohammed Azarudeen
b)    Sachin Tendulkar
c)    Rahul Dravid
d)    Saurov Ganguly




2).ICC Cricket World Cup 2015 was jointly hosed at________.

a)    Australia and Bangladesh
b)    Australia and West Indies
c)    England and Australia
d)    Australia and New Zealand




3).Totally how many teams were participated in the ICC Cricket World Cup 2015?

a)    14
b)    15
c)    16
d)    18




4).In ICC Cricket World Cup 2015, who is the leading run scorer?

a)    Shikhar Dhawan
b)    Brendon McCullum
c)    Martin Guptil
d)    Steven Smith




5).How scored most centuries in the ICC World Cup 2015?

a)    Shikhar Dhawan
b)    Steven Smith
c)    Martin Guptil
d)    Kumar Sangakkara




6).ICC World Cup 2015 final match was played between Australia and _________.

a)    South Africa
b)    New Zealand
c)    India
d)    West Indies




7).Which of the following player has scored fastest 150 in ICC World Cup 2015?

a)    Brendon McCullum
b)    Martin Guptil
c)    Ab de Villers
d)    Chris Gayle




8).Among the following players who got the “Player of the Tournament Award” in ICC World Cup 2015?

a)    Mitchell Starc
b)    Johnson
c)    JP Duminy
d)    Trent Boult




9).Who scored fastest 50 in ICC World Cup 2015?

a)    MS Dhoni
b)    Chris Gayle
c)    Brendon McCullum
d)    AB De Villers




10).In the final match of ICC Cricket World Cup 2015, who of the following players received the Man of the Match Title?

a)    Michael Clarke
b)    James Faulkar
c)    Steve Smith
d)    Johnson



Answer :

1 - B

2 - A

3 - A

4 - C

5 - D

6 - B

7 - C

8 - A

9 - C


10 - B

No comments:

Post a Comment

Gujarat Jobs

Sponsored Ad

CCC Exam Update

M.S. University CCC Exam Date 14 & 15, December-2016 Candidates List / Hall Ticke @ msubaroda.ac.in

M.S. University CCC Exam Date 14 & 15, December-2016  Candidates List / Hall Ticket – http://msubaroda.ac.in/ : M.S. University detail...