More Update

Nayab Chitnish Paper: English Grammar Solution/Answer Keys :

Nayab Chitnish Paper Solution/Answer Keys : English Grammar
Exam held on : June 2nd, 2015

Hello dear candidates,
Below are the answers or the keys of Nayab Chitnish Paper English Grammar, exam date  June 2nd, 2015

Answer Keys:

1. Asaf got ….. for his art of telling a story.
   Ans: admiration
2. She has vacation ….. today.
   Ans: from
3. Follow the principle, “Do it ….. .”
   Ans: yourself
4. Kumar is ….. B.A of the M.S. University.
   Ans: the (doubtful-in fact only degree doesn’t take any article)
5. Where ….. they ….. tomorrow ?
   Ans: will go
6. Do you know who …… T.V.?
   Ans: invented
7. ….. everybody was safe and sound.
   Ans: Luckily
8. When father returned, we ….. .
   Ans: were playing
9. Cancer is still ….. .
   Ans: incurable
10. Tomorrow, my cycle ….. by any one.
   Ans: will be stolen
11. The Taj Mahal ….. by Shahjahan.
   Ans: was built
12. Gujarat is ….. for its cotton industry.
   Ans: famous
13. ….. is the minister absent today?
   Ans: Why
14. Katrina and ….. read together.
   Ans: I
15. After sometimes, he came out ….. the street.
   Ans: over (doubtful)
16. Who is older ….. you two?
   Ans: between
17. My parents …. 5:30 am daily.
   Ans: get up
18. Choose the correct pronouns for the underlined part.
   The farmers are going to their farms.
   Ans: They
19. Wait here till you ….. .
   Ans: are called
20. ….. students never disobey their parents.
   Ans: obedient
21. Roma is ….. than Ram.
   Ans: taller
22. Replace the underlined part of the following sentence with appropriate options.
   These days, every country is afraid of terrorism.
   Ans: At present
23. Can anyone ….. two masters?
   Ans: serve
24. Walk fast ….. you will miss the bus.
   Ans: otherwise
25. Choose correct pronouns for the underlined part.
   The cows are under the tree.
   Ans: they
26. We wish her ….. a marriage function.
   Ans: to attend
27. ….. dogs seldom bite.
   Ans: Barking
28. The officer gave him ….. stamps.
   Ans: used
29. The girl next to me tried to start a ….. .
   Ans: conversation
30. Select the correct form of the verb for the underlined part of the sentence.
   You idiot, followmy order.
   Ans: carry out
31. ….. river in India is so long as the Ganga.
   Ans: no other.
32. Run, our principal ….. here.
   Ans: is coming
33. At present, she is not going …… library.
   Ans: to
34. …..did the family members go yesterday?
   Ans: Where
35. Raju, carry ….. my order without argument.
   Ans: out

Best of Luck!

sours from HITESH PATEL

No comments:

Post a Comment

Get Update By Email

Get Update In Mobile

WhatsApp Update: -अमारा WhatsApp गृप मा जोडावा निचेनी लिंक पर क्लिक करो*

नोंध : - अमारा गृप मा फालतू मेसेज तेमज अभद्र माहिती मुकवानी मनाई छे जेनी काळजी राखवी

Join Our WhatsApp Groups To Get More Update ... Click Here.

  दरेक जिल्लाना जिल्ला फेर बदलीना पारीपत्र अने समय माटे अही क्लिक करो

दरेक जिल्लाना जिल्ला फेर बदलीनु सिनियोरिटी लिस्ट माटे अही क्लिक करो

Today's Update

More Update Here